GUNROX | official game forums  
GUNROX
FREE GAME DOWNLOAD
Home News Guide Forum Cash Shop Download
Totem Tribe II: Jotun - New MMO strategy game from creators of GUNROX
Old 12-21-2010, 03:44 PM   #21
HardCandy
Guest
 
HardCandy's Avatar
 
Posts: n/a
Default

Found a forum that may have information about this issue

http://social.msdn.microsoft.com/For...1-287e8cdc9839
  Reply With Quote
Old 01-04-2011, 11:03 PM   #22
AsILayDying
Senior Member
 
AsILayDying's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: United States
Posts: 637
Default

I tried this program on my laptop and it won't open up. I'm using Windows 7 (HP G71). Ganna, have any suggestions?

(this pops-up when I open your program after I have downloaded it)


Last edited by AsILayDying; 01-04-2011 at 11:11 PM.
AsILayDying is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2011, 05:57 PM   #23
AsILayDying
Senior Member
 
AsILayDying's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: United States
Posts: 637
Default

I have figured out a solution that helped me run this program on my laptop, and might help run it on Vista as well!

>> Right click the program.
>> Click "Properties".
>> Click "Compability".
>> Check the box that says "Run this program in compability mode for:"
>> Choose "Windows XP (Service Pack 2)".
>> Click "OK".
>> Try to run the program again.

Hope this helps guys, this forum helped me!

Last edited by AsILayDying; 01-15-2011 at 09:01 PM.
AsILayDying is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2011, 08:50 PM   #24
_Henrique_
Senior Member
 
_Henrique_'s Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Brasil
Posts: 1,165
Default

man, congratz

you did a nice job
__________________
Youtube Channel: https://www.youtube.com/channel/UCI5...A0CFOM9-jgtF8g
_Henrique_ is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2011, 10:07 AM   #25
wolvorine
Senior Member
 
wolvorine's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Arak, Iran
Posts: 142
Default

who made this software? i cant trust this software.
wolvorine is offline   Reply With Quote
Old 01-16-2011, 01:54 PM   #26
1977Punisher
Guest
 
1977Punisher's Avatar
 
Posts: n/a
Default

awesome :=)

:=))
Attached Images
File Type: jpg Test_build1_tank.jpg (92.1 KB, 166 views)
File Type: jpg Test_build2_sniper_Doc_tank.jpg (93.6 KB, 124 views)
File Type: jpg Test_build3_sniper_launcher.jpg (92.5 KB, 122 views)
  Reply With Quote
Old 01-16-2011, 02:41 PM   #27
final
Senior Member
 
final's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Posts: 410
Default

Quote:
Originally Posted by 1977Punisher View Post
awesome :=)

:=))
lol all I want to know is what windows year are you using? Windows 94 or 97 or 00 ? O_o
final is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2011, 06:30 PM   #28
_Banned_
Senior Member
 
_Banned_'s Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Brazil
Posts: 283
Default

Sorry, but why in fitting room only 3 perks acid resistence allowed ?
It is 10% of resistence, no more 15%, so now the max is 4.Change it !!
And nice job.
Congratz
_Banned_ is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2011, 06:09 PM   #29
Death-Hunters
Guest
 
Death-Hunters's Avatar
 
Posts: n/a
Default

Quote:
Originally Posted by 1977Punisher View Post
awesome :=)

:=))
(first image)lol why not 100 skill points on pistol and 100 on grenades and 60 on traps? ?
(second image)why not 20 skill point on melee and 100 on rocket launcherS??
(third image)no comments cz you will not be able to use anything new
  Reply With Quote
Old 01-20-2011, 11:37 AM   #30
Evil
Member
 
Evil's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: --------------
Posts: 46
Default

Quote:
Originally Posted by 1977Punisher View Post
awesome :=)

:=))
lol all 12 ap in lvl 50 o.O ?
__________________
"My first ACC "
One Day, i go back ...
Evil is offline   Reply With Quote
Old 01-21-2011, 02:25 PM   #31
Mirro
Senior Member
 
Mirro's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: England,Eastbourne
Posts: 294
Default

big thnx to
Mirro is offline   Reply With Quote
Old 03-12-2011, 08:36 AM   #32
live2fight
Member
 
live2fight's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Belgium
Posts: 55
Default

Quote:
Originally Posted by ballmot3 View Post
Why u dont have assault rifle?
live2fight is offline   Reply With Quote
Old 04-17-2011, 07:31 PM   #33
_Explosion_
Senior Member
 
_Explosion_'s Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: USA
Posts: 681
Default

Stickied, too good of a thread.
_Explosion_ is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2011, 08:21 PM   #34
_Explosion_
Senior Member
 
_Explosion_'s Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: USA
Posts: 681
Default

If you get the error like AsILayDying did, his instructions work. If they do not work, or if they are too complicated for you, then try running the program as Administrator and it should fix things up.
_Explosion_ is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2011, 05:12 PM   #35
Bello
Junior Member
 
Bello's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 10
Talking wowowoo

wopwoowowowowow ty .)
Bello is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2011, 11:08 AM   #36
-Br_4Ever-1
Junior Member
 
-Br_4Ever-1's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 1
Smile some help on build =)

I need help with some things if i have 7 skill in medikits at lvl 4 then what lvl should i be able to use doc? and what do i need like perks and skill to HAVE doc? plz and ty =)
-Br_4Ever-1 is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2011, 02:19 PM   #37
DemoninhO
Junior Member
 
DemoninhO's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 22
Talking ....

Quote:
Originally Posted by -Br_4Ever-1 View Post
I need help with some things if i have 7 skill in medikits at lvl 4 then what lvl should i be able to use doc? and what do i need like perks and skill to HAVE doc? plz and ty =)
put the mouse cursor on doctor perk .. and will apear how much skills and perks you need to do a doctor.

nice program
DemoninhO is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2011, 02:53 PM   #38
_Explosion_
Senior Member
 
_Explosion_'s Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: USA
Posts: 681
Default

Quote:
Originally Posted by -Br_4Ever-1 View Post
I need help with some things if i have 7 skill in medikits at lvl 4 then what lvl should i be able to use doc? and what do i need like perks and skill to HAVE doc? plz and ty =)
Right click the perks once and it shows what all they need.
_Explosion_ is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2011, 01:28 PM   #39
warkus
Junior Member
 
warkus's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 11
Default

Quote:
Originally Posted by final View Post
lol all I want to know is what windows year are you using? Windows 94 or 97 or 00 ? O_o
you can make windows 7 change skin so it looks like windows 94/97/00 or xp if you whant. (i can)
warkus is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2011, 08:12 PM   #40
Joul81
Senior Member
 
Joul81's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: Amersfoort
Posts: 208
Default

Nice offline calculating system, so make some AI of enemy units and launch a single player campaign or skirmish methode.

For such a game I would love and pay.
Joul81 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Totem Tribe II: Jotun - New MMO strategy game from creators of GUNROX

All times are GMT. The time now is 03:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
 
ENKORD Copyright © 2007-2010 by Enkord Ltd.All Rights Reserved.
Terms of Use | Game Rules
Home | News | Forum | Download | Cash Shop | Help | Support